eTwinning çalışmalarına devam

May

Öğrencilerimiz eTwinning projesi " Enjoyable Language Teaching (ELT)" kapsamında Yunus Emre'nin dizelerini hem Türkçe hem İngilizce olarak seslendirdiler. Yunus Emre'nin mesajlarını proje ortağı ülkelerdeki arkadaşlarıyla paylaştılar.

May

Yurtdışı ortaklı Interwaves & Intervagues ortaklı eTwinning projemizin etkinlik toplantısını öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.5. sınıf öğrencilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.

Nis

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "eTwinning Nitelik Artırma Eğitimleri" serisinde bu akşam KENEN ÇETE  hocamızla buluştuk.

Nis

Isparta İl MEM Arge Bölümü'nün  ERASMUS+ Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldık.

Isparta İl MEM Arge Bölümü sorumlusu AKİF DUMAN ve MUSTAFA GÜNEŞ hocalarımızın ERASMUS KA1 ve  KA2 Proje hazırlama konusunda  bir haftalık eğitim verdiler. Bu eğitimlere okulumuz İngilizce öğretmenleri Halime AKHAN, Emine Esin ÜNLÜ ve Hatice DİLEK DURAY  katılım sağladılar. Proje yazma eğitimlerimize devam ediyoruz. Katkılarından dolayı Akif DUMAN ve Mustafa GÜNEŞ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Projemizin diğer bir konusu olan nesiller arası etkileşim bölümünde öğrencilerimiz anneanne ,dede,büyükanne,büyükbabalarına mektuplar yazdılar ve onlara olan özlemlerini resimlerle renklendirdiler.

Nis

Interwaves&Intervagues eTwinning Projemiz'de Öğrencilerimiz Yunanistan'daki Arkadaşlarının Hazırladığı Oyunlarla hem eğlendiler hem İngilizcelerini geliştirdiler.

Nis

UEDFOR'da İngilizce Öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ'nün  "GERİ DÖNÜŞÜM İLE HEM ÜRETİYORUM HEM İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM başlıklı ATÖLYE ÇALIŞMASI kabul edilmiştir.

Nis

İtalyaRomanya ,Yunanistan ve İsveç ortaklı 'How Mechanisms Move Our Lives ''isimli eTwinning Dönem Toplantımızı yaptık.

Cross Mind eTwinning projemiz

Nis

Okulumuz ortaokul öğrencileri katıldıkları  eTwinning projesi "Enjoyable Language Teaching (ELT)" kapsamında İngilizce resfebe REBUS hazırladılar. İngilizce kelimeleri resimerle anlattılar

Mrt

Okulumuz İngilizce  öğretmenleri Halime Akhan,Emine Esin Ünlü,Hatice Dilek Duray ve Bilişim teknolojileri öğretmeni Selim Çavdar'ın yoğun ve fedakar çalışmaları sonucu okulumuz 2 yıl boyunca etkin olacak olan eTwinning Okulu etiketi aldı.Alınan bu etiketle okulumuzun Avupa okulları arasında görünürlüğü artmış olup Erasmus projelerinde öncelik sahibi olmuştur.Emeği geçen öğretmenleimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ülke grupları olarak 9. sınıflarda görevli proje öğrencilerimiz ile ''Web2 genially'' aracı ile çalışmalarımıza başladık.

Şbt

Interwaves and Intervagues Projemizin etkinliğini 5. sınıf proje grubuzla yerine getirdik.Web2 araçlarından ''Learning Apps ''ile hazırlanan etkinlik öğrencilerin ilgisini çekti ve hoşca vakit geçirdiler.

Ock

Interwaves&Intervagues eTwinning projemizin 2. webinarını proje ortaklarımızla bugün yaptık.