Haz

5.SINIF OKULA KABUL SINAVI KILAVUZUMUZ YENİLENDİ.KILAVUZA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

/meb_iys_dosyalar/32/01/762175/dosyalar/2023_06/01153250_Ortaokul-5.sinif-Sinav-Klavuzu-Yeni-pdf.pdf

Ekm

Okul Müdürü Havana ASLAN ile İngilizce öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ, Meslek Dersleri Öğretmenleri Aysun TEKŞEN ve Kısmet KOCAMAN; yürütmüş oldukları başarılı projeler dolayısıyla Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketleri ile ödüllendirildiler.

May

Happy English projemizin Games and Hobbies etkinliğini okulumuz öğrencileri hazırlayarak, projemize katkı sağladı.

May

Öğrencilerimiz "Our Cultural Heritage" eTwinning projesi kapsamında ülkelerindeki ve şehirlerindeki geleneksel yemekleri tanıttılar. Biz de Isparta'nın kabune pilavını tanıttık.

May

Öğrencilerimiz "Our Cultural Heritage" eTwinning projesi kapsamında karışık ülke takımları halinde "somut kültürel miras-soyut kültürel miras-doğal kültürel miras" konularını tartıştılar ve web 2.0 aracı Genially ile sundular.

May

Okulumuzda "MELT: Multicultural Education and Learning Together" eTwinning projesi kapsamında yaygınlaştırma çalışmaları yapıldı

May

Okulumuzda  "Our Cultural Heritage" eTwinning projesi kapsamında yaygınlaştırma çalışmaları yapıldı

eTwinning etkinliğimizi yaptık

eTwinning proje etkinliğimiz

Mrt

eTwinning projesi "MELT: Multicultural Education and Learning Together" için ilk öğrenci buluşmasını gerçekleştirdik. Farklı ülkelerden öğrenciler kendilerini İngilizce olarak tanıttılar. Öğrencilerimiz yeni arkadaşlar ediniyor, yeni kültürler öğreniyorlar.

World from Past tp Present online final webinarımızı yaptık

eTwinning proje etkinliği

eTwinning Proje etkinliğimiz

Şbt

World from Past to Present e Twinning projemizin Ürdün, İtalya ve Türkiye'nin katılımıyla  21.02.2022 tarihinde İngilizce Öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ koordinatörlüğünde  yapıldı.

''Happy English'' eTwinning projemizin 3. online toplantısını yaptık