Ock

Enjoyable Language Teaching (ELT) kapsaminda 2. Öğrenci buluşmasını gerceklestirdi

e-Twinning Projemiz

Ock

OKulumuzda yaptığımız safety Internet (güvenli İnternet ) konulu afiş yarışmasında 29 oy ile 9-B sınıfından BÜŞRANUR AKDOĞAN birinci oldu.

Ock

e-Twinning Projesi Enjoyable Language Teaching (ELT) Kapsamında Tüm ortak ülke okullarıyla birlikte  sürdülebilir hedefleri içeren yeni yıl takvimi hazırlandı.

Ock

eTwinning projemiz "Enjoyable Language Teaching (ELT)" kapsamında partner ülkelerle ilk öğrenci webinarımızı gerçekleştirdik. Tüm ülkelederden öğrenciler aynı anda listenning activity yaptılar ve çok eğlendiler. Eğlenerek İngilizce öğreniyoruz hep birlikte!

Okulumuz E-Güvenlik kurulu oluşturulup E-Güvenlik Toplantısı yapıldı

Ock

Okulumuz Bilişim teknolojileri öğretmeni Selim ÇAVDAR tarafından 23 Kasım 2020 tarihinde okul personeline güvenli internet konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimize 25.09.2020 tarihinde, Güvcenli İnternet kullanımı konusunda bilgilendirilme yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizle e-Güvenlik Panosu(e-Safety Board) hazırladık.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Filiz DAĞLI Tarafından Okulumz öğrencilerine Güvenli internet kullanımı eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz  Coğrafya öğretmeni Selva BİLİR tarafından okulumuz velilerine 12 Aralık 2020 tarihinde Zoom Üzerinde güvenli intertnet kullanımı semineri verilmiştir.

Ock

9. sınıf öğrencilerimiz ''Güvenli İnternet '' konusunda bilgilendirildi.

Aylarca emek harcadık ve sonunda esafety Label Bronz etiketimizi aldık

e-Twinning Okulu Olmak için Çalışmalara Devam