ISPARTA / MERKEZ - Şehit Tevhit Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Paydaşı olduğumuz ''Happy English ''isimli eTwinning projemizin 2. online toplantısını yurt dışı ve yurt içi ortaklarımızla yaptık

10.sınıf öğreccilerimizle yeni bir WEB 2.0 aracıyla etkinlik yaptık

Şbt

WPP eTwinning Proje görevlisi öğrencilerimiz Gğvenli İnternet hakkında bilgilenip bilgilendirdiler.

Ock

2021 yılında mezun olan öğrencilerimizdi onlar bizim...Her birisi birbirinden güzel üniversitesi bölümlerini kazandılar, kendilerini ŞTA Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarının başarılarla dolu olmasını diliyouz.

Ock

''Mutlu Çocuklar Mutlu Oyuncaklar ''projesi  İngilizce Öğretmeni Emine  Esin ÜNLÜ'nün  mentörlüğünde 10. Sınıf öğrencinin katılımıyla çalışmalarına başladı

Kas

İtalya ,İspanya Yunanistan ortaklı eTwinning projemiz Avrupa Kalite etiketiyle ödüllendirildiler. Proje koordinatörü  İngilizce öğretmeni Emine Esin Ünlü'ye ve öğrencilerimiz Gülten Yalvaç, YAğmur Ebrar Samen , Hadiye Ceylin Gökalp ve Ceylin Ecla Şeker'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun da aralarında bulunduğu Türkiye'den her bir bölgeyi temsilen 7 okulun katıldığı, toplamda 26 okul tarafından yürütülen uluslararası "Kültür Elçileri" etwinning projesi öğrencilere tanıtıldı. Projemizle Akdeniz bölgesinin ve  Isparta'nın maddi ve manevi kültür ögelerini tanıtmayı amaçladık. Proje calışmalarımız öğrencilerimiz tarafından Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak yapılacak projemiz kapsamında 4 Kasım okul dışarıda günü etkinliği  farkındalık çalışması olarak "Dünya için iyilik de ben de varım" mesajları verildi.

Kas

İtalya , Fransa , İspanya ,Tunus ve Yunanistan ortaklı ''Interwaves'' adlı eTwinning projemiz AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirildi.Projemizin koordinatörü İngilizce Öğretmeni Emine Esin ÜNLÜ'ye ve  Yağmur Ebrar Samen, Gülten  YALVAÇ, Hadiye Ceylin GÖKALP ve Ecla ŞEKER isimli öğrencilerimize çabalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

CODEWEEK (Kodlama Haftası) kapsamında'' World From Past to Present'' eTwinning projesi kapsamında ingilizce Öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ koordinatörlüğünde kodlama haftası etkinliklerini proje görevlisi öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Ekm

İngilizce Öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ koordinatörlüğünde 6. sınıflarımızla yürütülecek olan 'Happy English'' isimli etwinning projemiz okulumuzda yapılmaya başlandı.

Haz

İspanya,Yunanistan,Romanya ve Tunus ortaklı eTwinning projemizin final webinarını bugün yaparak projemizi başarıyla bitirdik.

Haz

UEDFOR'da '' Geri Dönüşüm ile  Hem Üretiyorum Hem İngilizce Öğreniyorum'' Atölyesini başarıyla sergiledik.

Haz

Interwaves&Intervagues eTwinning Projemizin Final ürününü öğrencilerimizin katkılarıyla tamamladık.

Haz

Interwaves & Intervagues eTwinning projemizin karışık ülke takım eşleşmesinde ,takım arkadaşımız Yunanistan'ın Sakız Adasından Maria ve öğrencileri ile buluştuk.

eTwinning çalışmaları bütün hızıyla okulumuzda devam ediyor