ISPARTA / MERKEZ - Şehit Tevhit Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Deregümü kız kuran kursu 'na okul müdürümüz ve meslek dersi öğretmenlerimiz ziyarette bulundu.

Eyl

8.Sınıf öğrenci velilerimize okul idaresi ve ders öğretmenlerimiz tarafından LGS sınavı için planlı ders çalışma yöntemleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Eyl

Okul hemşiresi tüm okul öğrencisine Hijyen Eğitimi ile ilgili konferans verdi.

Eyl

Mezun olan 12. sınıflarımıza okul müdürümüz ve Öğretmenlerimizle birlikte piknik düzenlendi.Kazandıkları üniversitelerde başarılar dilendi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı pansiyon bilgilendirme toplantısı müdür yardımcımız tarafından yapıldı.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Emine Esin ÜNLÜ koordinatörlüğünde İspanya'nın Cordoba şehrinde gerçekleştirilen ERASMUS+ K121 Öğrenci Hareketliliği Projemiz proje görevlisi öğrencilerimiz Nilay ERGÜL, Gül Betül KUTLU ve Nisa NUR TAŞAGİREN tarafından okulumuz öğrencilerine tanıtıldı.

Ağu

Okul müdürümüz Havana ASLAN Okulumuzu kazanan 9.sınıf öğrencilerimizin okul müdürlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tem

Okulumuz Adının, İngilizce öğretmeni Emine Esin ÜNLÜ'nün "Geri Dönüşüm İle Eğlenceli İngilizce" başlıklı tam bildiri metni ile Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca gerçekleştirilen "Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı" tam tetin bildiri kitabında yayımlanmasından gurur duyuyoruz.

Tem

Öğrencilerimiz ERASMUS+ K121 Öğrenci Hareketliliği Projesiyle Endüslüs'te eğitimlerini tamamladı.

Haz

Okul bahçesi temizlik personelimiz  tarafından temizlenerek ,ağaçlandırma ve oturma alanları düzenlenerek Kamelyalar banklar öğrenciler için dinlenme alanları haline getirildi

Geleceğe bir nefes

Öğrencilerimize tabiat sevgisini,doğanın önemini göstermek amacıyla tohum dikme etkinliği düzenledik.Hazır gelen saksı ve tohumlarımızı yeşertmek ümidiyle okul bahçemizdeki toprakla doldurduk ve sınıf camlarımızın önüne dizdik.Toprakla sadece tohumlar değil ,öğrencilerimizin elleride buluştu.Geriye dikilen tohumların fide halini beklemek kaldı..Dünya yeşilken güzel..

En sonunda da yetiştirilen saksı çiçeklerimiz öğrencilerimiz arasında hediyeleştirildi.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında meslek dersleri bünyesinde yıl boyunca öğrencilerimizle farklı camilerde,huzurevlerinde,okul mescidinde depremzedelerin kaldığı Kyk yurtlarının kreşlerinde dini gün ve gecelerde çeşitli programlar düzenlenmiştir.Emeği geçen Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Mayıs Ayı Faaliyetleri Kapsamında; Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanında, Okul Müdür Baş Yardımcımız  Muammer AKBIYIK tarafından öğretmenlerimize yönelik Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları konulu seminer düzenlendi. Seminerde sunum yapan Okul Müdür Baş Yardımcımız  Muammer AKBIYIK Protokol Nedir, Protokolün Amacı, Devlet Protokolü ve Kişiler Arası İletişim, Resmi Yazışma Kuralları konu başlıkları altında okul personeline bilgi ve deneyimlerini aktardı. Etkili sunumları için Okul Müdür Baş Yardımcımız  Muammer AKBIYIK'a teşekkür ediyoruz.

Haz

spaIrta Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Isparta İmam Hatip Okullarının ortak çalışmalarıyla hazırlanan Geleneksel İmam Hatip Okulları Mezuniyet Programı büyük bir ilgi ve coşkuyla Isparta Belediye Kültür Merkezinde kutlanmıştır.  Bekir SAĞLAM’ın konuşması, Kemal FARUK’un sanatı ve okulumuz öğrencilerinin şiir, koro, okçuluk gibi renkli içerikleriyle keyifli bir program olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

5.SINIF OKULA KABUL SINAVI KILAVUZUMUZ YENİLENDİ.KILAVUZA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

/meb_iys_dosyalar/32/01/762175/dosyalar/2023_06/01153250_Ortaokul-5.sinif-Sinav-Klavuzu-Yeni-pdf.pdf