''How Mechanisms Move Our Lives'' isimli Uluslararası eTwinning Projemizin Paydaşlarıyla Yaptığı Toplantıda Türk Bayrağımız

''How Mechanisms Move Our Lives'' isimli eTwinning projemizin paydaşlarıyla yaptığı toplantıda paydaşımız Portekiz ekibi tarafından oluşturulan Kahoot Web 2 aracıyla ülkemizin şanlı bayrağı diğer ülke öğrencilerine tanıtıldı.

''How Mechanisms Move Our Lives'' isimli eTwinning projemizin paydaşlarıyla yaptığı toplantıda paydaşımız Portekiz tarafından oluşturulan Kahoot Web 2 aracıyla ülkemizin şanlı bayrağı tanıtıldı.e-Twinning proje sorumlusu ve İngilizce Öğretmeni Emine Esin Ünlü ve projede görevli 15 öğrenci de bu toplantıya katılarak diğer ülke paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulundular.Öğrencilerimiz İngilizce olarak kendilerini diğer ülkelerdeki proje arkadaşlarına kendilerini İngilizce olarak tanıttılar.Ve ülkemiz ile ilgili onlardan gelen sorulara cevap verdiler.

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 21.02.2023 16:10 - Görüntülenme: 417