''How Mechanisms Move Our Lives'' isimli Uluslararası eTwinning Projemiz ile Web 2 Araçlarını Tanımaya Devam Ediyoruz

''How Mechanisms Move Our Lives'' isimli Uluslararası eTwinning Projemiz ile yeni Web2 araçları öğrencilerimize tanıtılmakta devam etmekte.

İngilizce Öğretmenimiz Emine Esin ÜNLÜ koordinatörlüğünde yürütülen 'How Mechanisms Move Our Lives'' isimli Uluslararası eTwinning Projemiz öğrencilerimizin katkısıyla uygulanmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz proje kapsamında farklı farklı web 2 araçlarıyla tanışıyor. Bu ay ''Educaplay'' web 2 aracı Emine Esin ÜNLÜ tarafından öğrencilere tanıtıldı. Proje görevlisi öğrenciler bu web2 aracı ile İngilizce içerik hazırlamayı öğrendiler.Hazırlamış oldukları İngilizce İçerikleri proje sayfasına yüklediler.

Yayın: 15.12.2020 - Güncelleme: 21.02.2023 16:10 - Görüntülenme: 429